Få fældet dit træ professionelt

04 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Har du store og høje træer på din grund, er der mange gode grunde til at få den enten fældet eller skåret ned. Hænger der store grene ind over dit hus, kan bladene tilstoppe dine tagrender og være medvirkende til at vandet ikke kan komme væk og ender med at løbe ind i taget eller ned i din kælder med efterfølgende store omkostninger. Du kan ende med at skulle have fjernet vandet i kælderen eller i værste fald et nyt tag på grund af råd og skimmelsvamp. 

Bor du i området omkring Lyngby, kan du med fordel søge efter træfældning Lyngby og få hjælp til at få fældet dine træer. 

Fordelene ved en professionel

Fordelene ved at få en professionel til at skære dine træer ned eller fælde dem er at de har erfaringen og det nødvendige værktøj. Samtidig er det ikke helt ufarligt selv at kaste sig ud i projektet og man kan risikere selv at komme til skade eller skade andre. En professionel vil have en forsikring, der hvis der sker materiale skader kan erstatte det ødelagte. Det anbefales at store træer skæres i mindre stykker inden at stammen fældes, for at mindske risikoen for at der sker uheld. Der må ikke stå mennesker inden for træet radius, når der saves.

Fjernelse af træstub og træ

En anden fordel ved at benytte sig af en professionel, er at de ikke bare fjerner træet de fjerner også træstubben og rødderne, så det er muligt at plante græs eller andet i stedet. Det er muligt selv at fjerne træstubben eller lade den rådne væk, men det tager lang tid. Samtidig er det muligt at lave en aftale om at træet enten skæres ned i stykker, der er til at håndtere eller hvis man ikke selv ønsker at bruge træet, at få det fjernet, samtidig med grenene. 

More articles