Få et godt tilbud på billig gulvafslibning i Rødovre

12 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Slidte trægulve med pletter, grålige slidspor og misfarvninger fra solens stråler er sjældent noget kønt syn. Til alt held kan et trægulv, som blot er lidt slidt, sagtens reddes – og faktisk komme til at stå som nyt igen.

Forskøn dit gulv med en gulvafslibning

Det er faktisk sjældent nødvendigt at udskifte hele trægulvet, blot fordi det har fået nogle overfladiske skrammer eller skønhedspletter. Langt de fleste af disse stikker nemlig ikke særligt dybt ned i træværkets overflade – allerhøjest et par millimeter. Dette betyder, at de nemt kan fjernes ved en effektiv gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes nemlig kun 1 – 2 millimeter af træværkets overflade, således at et helt frisk lag af gulvet kommer til syne. En gulvafslibning er en langt mere skånsom metode til opfriskning af et trægulv end eksempelvis en gulvafhøvling. Ved en gulvafhøvling fjernes helt op til fem millimeter af gulvets overflade, og denne behandling anvendes kun ved svære skader, og kun hvis gulvet er massivt nok til at kunne tåle behandlingen.

Lad en professionel gulvmand tage sig af din gulvafslibning

Mange mennsker vælger selv at slibe deres gulv – og det kan også godt lade sig gøre. Men hvis du vil være helt sikker på at opnå det optimale resultat, og samtidig vil spare dig selv for en masse besvær, vælger du at overlade opgaven til en professionel håndværker.

En dygtig og erfaren gulvmand vil kunne komme ud i alle de kroge og rundt om alle de hjørner, du sandsynligvis ville misse, hvis du selv skulle manøvrere det tunge maskineri. Samtidig vil han kunne foretage en præcis vurdering af dit gulvs beskaffenhed, og dermed estimere, hvor meget det er nødvendigt at slibe af – og hvilken efterbehandling, som vil være ideel for netop dit trægulv.

Hos https://gkservice.dk/gulvafslibning-roedovre/ kan du finde dygtige og erfarne håndværkere med speciale inden for behandling af alle typer trægulve.

More articles