Få et flot badekar med ny emalje

17 May 2020 Astrid Pedersen

Et badekar i eget badeværelse udgør den perfekte ramme omkring en hyggelig hjemmespa. Den helt store fordel ved at holde sin selvforkælelse og luksus inden for hjemmets fire vægge er selvfølgelig at det er en del billigere end at skulle gå på wellness klinik flere gange om ugen.

En anden fordel, som man måske ikke tænker så meget over, er, at man efter et langt varmt karbad i eget badekar blot kan trille direkte ind i seng uden at skulle tænke på først at skulle klæde om og transportere sig hjem.

Det er, med andre ord, et stort plus at have et badekar i boligen hvis man er glad for luksus og wellness. Lidt dæmpet belysning, blid musik og velduftende olier i vandet er fuldt tilstrækkeligt for at få en afslappende og afstressende oplevelse. Og selv om du måske ikke er til varme karbade, bør du alligevel bevare det gamle badekar i dit hjem – også selv om det måske er lidt misfarvet og slidt på indersiden. I det følgende kan du læse om hvorfor.

Badekarret – et aktiv for din bolig

Dit badekar er måske grimt og uappetitligt som følge af mange års brug. Emaljen på indersiden af et badekar kan med tiden blive rigtig grim at se på, efterhånden som den bliver slidt, og kalk og okker fra vandet indlejrer sig deri.

Men i stedet for at skrotte badekarret, bør du undersøge muligheden af at få en dygtig håndværker til at foretage en reemaljering. Badekar står nemlig ofte højt på listen hos især de yngre bolig købere – og dette kan komme til at betyde en stor gevinst for dig, såfremt du vælger at reparere dit gamle badekar frem for at smide det ud.

Du kan blive klogere, og få et godt tilbud på badekar emalje reparation på hjemmesiden

More articles