Få en professionel salgsvurdering af din bolig i Århus

12 februar 2021 Silje Hansen

editorial

Har du et dejligt hjem, som du føler er på tide at sælge enten på grund af at nyt behov, eller er du blot nysgerrig på prisen, så kan du få lavet en professionel salgsvurdering af huset. Generelt er efterspørgslen på boliger højere end tidligere, da vi ser en tendens til at der er færre boliger i udbud, end hvad man tidligere har været vant til. Derfor kan tidspunktet for at sælge sin bolig være god nu, hvis du har den rette placering og en bolig, som er eftertragtet for markedet. 

Århus er hovedstaden i Jylland. Der er derfor også markante prisstigninger på markedet på grund af den øgede efterspørgsel efter boliger i byen. Det er en by, som både tiltrækker de unge studerende og børnefamilier som ønsker at være en del af storbyen. 

Hvem kan hjælpe dig med en salgsvurdering?

Hvis du skal have vurderet din bolig, er det værd at kontakte en lokal ejendomsmægler. På denne måde får du den mest retvisende salgsvurdering af huset, da de både kender markedet i byen, og ved hvad boligerne kan blive solgt for. 

Når en bolig vurderes, kigger man blandt andet på beliggenheden, som har en stor betydning for den potentielle køber. Herudover kigger man på størrelsen af grunden og boligen i sig selv. For at blive mere konkret med prisen får man typisk lavet en gennemgang af boligen, for at se hvordan tilstanden er. Her får man samtidig lavet en tilstandsrapport, som viser hvor mange ting der skal laves på boligen.

Til sidst vil ejendomsmægleren komme med et realistisk bud på, hvad din bolig kan sælges for, hvis det stod til dem. 

Find den rette ejendomsmægler til salgsvurdering i Århus

Det er en kunst at finde den rette ejendomsmægler til at sælge ens bolig. Her er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler som kender lokalområdet godt, og som har et stort kundekartotek, så det kan gå stærkt med salget. Hvis du ønsker en gratis salgsvurdering i Århus, kan vi varmt anbefale gravelstone.dk.

Flere Nyheder