Få en fræk aften med en mandlig stripper

31 oktober 2017 Astrid Pedersen
Få en fræk aften med en mandlig stripper

Skal tøseaftenen peppes godt og grundigt op – eller fortjener din aller bedste veninde et brag af en polterabend helt ud over det sædvanlige? Så burde du overveje, om du og de andre piger burde skillinge sammen og hyre en mandlig stripper, som med sit professionelle strip show og sensuelle dans kan gøre aftenen en tand frækkere og hottere, og bringe farven op i alles kinder.

Ikke kun strip – også god underholdning

Mandestrip behøver ikke være vulgært eller plat. Alt for mange forbinder mandestrip med en halvlummer forestilling, so kan virke grænseoverskridende på mange. Men den dygtige og erfarne mandestripper kender godt grænsen mellem det flirtende og det krænkende – og han ved, at han skal holde sig på den gode side af den, for at aftenen kan blive en succes for alle. En rutineret mandlig danser vil lægge vægt på at levere det æstetisk smukke show, samtidig med at han har et glimt i øjet og et frækt smil om læben.

Få en pirrende oplevelse med en mandlig stripper

Et stripshow med en mandlig danser kan indeholde alt fra traditionel strip dance til pole dance, leg med sexlegetøj, eller direkte interaktion med publikum (for eksempel lap dance). Læs mere på poledancer.dk om dine muligheder for at sammensætte det perfekte mandestrip show.

 

Flere Nyheder