Få en dygtig fagperson til at forestå gulvafslibning Hellerup

27 august 2018 Astrid Pedersen

editorial

Trægulve er smukke, lækre at betræde, og har i det hele taget rigtig mange gode egenskaber, som du ikke får med moderne gulv materialer. Er dit hjem forsynet med et originalt trægulv, skal du regne med, at dette er et stort aktiv for boligen. Et nyt trægulv er dyrt at få lagt – så det er vigtigt at passe godt på det, man har.

Trægulve skal passes, plejes og beskyttes jævnligt

Du bør derfor sætte dig grundigt ind i, hvilken type pleje dit gulv kræver. Dette kommer meget an på, hvilken form for efterbehandling, gulvet modtog, sidst det blev afslebet eller afhøvlet. Sæbe- eller lud behandlede gulve skal vaskes ofte med en ganske bestemt type gulvsæbe, som danner en beskyttende hinde på gulvets overflade. Denne hinde slides gradvist af, og hvis du ikke passer din rutinemæssige vask af dit lud- eller sæbe behandlede trægulv, vil det hurtigere blive mærket af dagligdags slid.

Du vil først og fremmest kunne iagttage en grålig og mat film, som lægger sig der, hvor gulvet betrædes mest. Dette skyldes, at støv og skidt trædes ned i træværkets blottede og ubeskyttede overflade, som er ganske porøs, og dermed sårbar. Disse spor efter slid kan ikke vaskes bort – kun slibes af. Det samme gælder for misfarvede pletter og skjolder, som fremkommer, når du spilder farvet væske på dit slidte trægulv, som for eksempel kaffe eller te. Og misfarvninger fra solens falmende stråler, som gør gulvet gulligt i stedet for skinnende hvidt, er også permanente, og kan kun fjernes ved en grundig og effektiv gulvafslibning.

Se en tydelig forskel med en professionel gulvafslibning

Hvis du gerne vil have dine smukke, glatte trægulve tilbage, bør du få en professionel gulvmand til at forestå opgaven med en gulvafslibning. En dygtig gulvafsliber vil kunne opnå et flottere og mere ensartet resultat, end du selv vil kunne. Bliv klogere her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hellerup/

Flere Nyheder