Få dit smil tilbage med en skræddersyet tandprotese

11 January 2022 Emilie Jacobsen

editorial

Har du brug for en tandprotese, bliver den i dag selvfølgelig skræddersyet specielt til dig. Dermed får du en protese, der passer til din mund, hvilket sikrer, at du ikke får gnavesår eller lignende på grund af den. Derudover vil en skræddersyet protese selvfølgelig give dig det mest naturlige smil, da den er skabt, så den passer til din mund. Du har måske set billeder af folk med en alt for stor protese i munden – det ser ikke pænt ud. 

Skal du have udformet en tandprotese, er du sikkert på jagt efter et sted, hvor de kan gøre det effektivt og kompetent. I det tilfælde kan du for eksempel se nærmere på protesetand.dk. Det er en tandlægeforretning, hvor de har specialiseret sig i at udforme proteser. Hos dem kan du derfor både få hel- og delproteser alt efter, hvad du har brug for. Det gælder også for immediatproteser, der er de proteser, som du får sat ind, lige når du har fået trukket dine tænder ud. Senere, når dit mund ikke er lige så øm, vil du få udformet en rigtig protese, som du kan bruge til hverdag. Læs mere på https://protesetand.dk/services/ 

image

Sørg for at få taget mål med jævne mellemrum

Når du ikke har dine tænder i munden, vil du komme ud for, at dine gummer begynder at svinde. Derfor vil du med tiden opleve, at din protese begynder at sidde løst. Derfor er det vigtigt, at du med jævne mellemrum får taget mål, så protesen kan blive ændret, så den igen sidder ordentligt i din mund.

Det kaldes også en rebasering. Det kan du også få foretaget hos protesetand.dk. Dermed kan du altså være sikker på, at du hele tiden har en god protese at spise med – og at du har et flot smil at vise verden. Det er jo noget af det, du sikkert virkelig har savnet, hvis du ikke har dine tænder. 

More articles