Få din pårørende i effektiv alkoholbehandling

03 maj 2020 Astrid Pedersen
Få din pårørende i effektiv alkoholbehandling

Er en person i din nære familie hårdt ramt af et alkohol misbrug, er det din pligt at gribe ind. Ikke blot for en misbrugsramtes skyld, men også for de menneskers skyld, som befinder sig i hans eller hendes umiddelbare nærhed. Hvis du for eksempel er gift eller samlevende med en alkoholiker, er det meget vigtigt, at du aflægger dig din medmisbruger adfærd. Det er nemlig en adfærd, som tillader den misbrugsramte at fortsætte sit misbrug, idet den går ud på at dække herover.

Du oplever måske, at du indretter dig efter din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle og dennes vaner og temperament. Dette er en utroligt destruktiv måde at håndtere et misbrug på – og du bør øjeblikkelig sadle om, hvis misbruget ikke skal komme til at koste såvel jeres forhold som den misbrugsramtes liv. Og i denne anledning er det en rigtig god idé at få professionel hjælp, for eksempel fra et misbrugscenter med speciale inden for alkoholbehandling.

Hvordan kan et misbrugscenter hjælpe mig som pårørende?

Et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien vil kunne hjælpe dig med at tilrettelægge såvel den svære konfrontation – eventuelt i form af en såkaldt intervention -som det efterfølgende behandlings forløb, som skal få din alkoholiserede kæreste eller ægtefælle på ret køl igen. Hos Behandlingscenter Stien kan du altid komme i kontakt med dygtige og erfarne misbrugskonsulenter, som kan rådgive dig omkring motivation af den misbrugsramte. Det er nemlig meget vigtigt, at denne proces gribes målrettet an – og at der på forhånd er lagt en plan for afvænning og behandling.

Hos Behandlingscenter Stien vil din misbrugsramte pårørende få den bedste behandling af alkoholmisbrug i form af en overvåget afrusning fulgt op af terapi, såvel individuel som i grupper. Det hele foregår under indlogering på Behandlingscenter Stien i et forløb af cirka fem ugers varighed.

Du kan læse mere på behandlingscenter-stien.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Flere Nyheder