Få det mest komfortabelt i din sovepose

12 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

En sovepose kan måske ikke se ud af så meget, men det er en virkelig investering at lave, specielt hvis man erhverver dem fra Xtragrej.

Sådan en sovepose kan følge en i mange sammenhænge, om man skal på lejrskole, på en festival over flere dage, eller man skal sove under åben himmel eller i telt.

Man kan vælge at bruge den sammen sovepose til den slags oplevelser, eller man kan købe flere af samme slags, men man kan selvfølgelig også gå efter at finde nogle, som der passer til hver anledning, så man har sig en, som der matcher opgaven.

Men det handler så sandelig også om, at man kan finde ud af at bruge den ordentligt, og i nogle tilfælde kommer det da an på, om man så overlever eller ej.

Så man skal virkelig have forstand på at bruge den sovepose, som man har anskaffet sig.

soveposer

Den sovepose skal være tilpasset forholdene

Det er jo ikke raketvidenskab at skulle sove i en sovepose, men hvis man nu sover i telt, hvor det er minusgrader udenfor, og man har et større snevejr på vej, så skal man virkelig kunne finde ud af at udnytte forholdene ved soveposen.

Man skal som det første pakke sig godt ind med varmt tøj, og hvis man kan, så kan man jo lægge en varmedunk ned i soveposen, så den bliver forvarmet.

Når man så er kommet ned i den, så skal man pakke den tæt ind til sig, så varmen ikke slipper ud.

Og selvom det er irriterende, så bliver man nødt til at forlade den her trygge hule, når man skal tisse, og så må man forsøge at finde tilbage til de samme gode forhold som før, når man kommer tilbage.

Det behøver ikke altid at være under så alvorlige forhold, men man skal altid forstå at pakke sig godt ned i soveposen for at få varmen.

More articles