Få den perfekte gulvafslibning i Gentofte

05 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Har overfladen på trægulvet i din bolig fået mærker af tidens tand? Så bør du kontakte en gulvmand som kan shine det op med en gulvafslibning.

Hvorfor ikke bare skifte gulvet ud?

Måske føler du dig fristet til at skrotte det gamle slidte trægulv, og få lagt et helt nyt ét af slagsen. Men dette bør være den absolut sidste udvej.

Det er både dyrt og omstændeligt at få brækket et gammelt trægulv op og få etableret et nyt. Desuden er det sjældent nødvendigt at gå til den form for yderligheder.

I langt de fleste tilfælde kan trægulvet sættes i stand så det faktisk kommer til at stå som nyt. Dette er en langt nemmere, hurtigere og billigere løsning. Og du vil med sikkerhed blive glad for at du valgte en gulvbehandling i stedet for at skille dig af med det gamle trægulv.

image

Hvordan kommer gulvet til at skinne igen?

Der er flere måder hvorpå du kan få sat det slidte trægulv flot i stand.

Er gulvet beskadiget på en måde så at der optræder dybe revner eller skrammer, eller måske buler og deciderede niveau forskelle i gulvet, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Men er skaderne på gulvet udelukkende af overfladisk art – for eksempel mindre ridser og skrammer, grålige slidspor fra nedtrådt støv, gullige plamager fra solfalming og skjolder fra spildte væsker – kan en gulvafslibning med tilhørende overflade behandling være fuldt tilstrækkelig.

For en dygtig og erfaren gulvmand tager det ikke mange timer at genskabe trægulvets smukke og ensartede overflade. Og det til en brøkdel af prisen på en total udskiftning af gulvet.

Find din lokale gulvmand i Gentofte

Ønsker du et skarpt tilbud på en billig gulvafslibning i Gentofte er det Geertsens Gulvservice I/S du skal have fat på.læs mere om Geertsens Gulvservice I/S på ggulve.dk.

More articles