Få den bedste hjælp til dit kæledyr hos din lokale dyrlæge

25 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du den lykkelige nybagte ejer af en hund, en kat, et marsvin eller måske en kanin, bør du som noget af det første efter hjembringelse af din nye firbenede ven tage kontakt til din lokale dyrlæge.

Hvordan kan dyrlægen hjælpe mig og mit dyr?

En dyrlæge er nemlig ikke kun en instans, som træder til når dit kæledyr bliver sygt eller kommer ud for en ulykke. Din dyrlæger forestår også procedurer så som tand eftersyn, sundhedstjek og vaccinationer. Og så kan dyrlægen altid give dig gode råd omkring dyrets generelle trivsel og velfærd.

Hvorfor vælge Fasanvejens Dyreklinik?

Når du vælger Fasanvejens Dyreklinik som din dyrlæge på Frederiksberg, får du ikke alene adgang til dygtige og veluddannede dyrlæge med stor erfaring inden for et bredt spektrum af special områder. Du får også en lang række service ydelser, her i blandt rådgivning omkring dit dyrs diæt i tilfælde af overvægt, fejlernæring eller sygdom.

Fasanvejens Dyreklinik råder over en stor butik, i hvilken det blandt andet er muligt at købe special foder og et stort udvalg af godkendt legetøj til både hunde og katte. I butikken finder du desuden de kendte loppe og flåt midler samt ormekure – og med de kompetente dyrlæger og veterinær sygeplejersker i nærheden er du sikker på at få det rette præparat samt anvisninger omkring anvendelse og dosering med hjem.

Der ud over er Fasanvejens Dyreklinik forsynet med en klinik, i hvilken det er muligt at foretage de mest almindelige operationer så som neutralisering af familiedyr. Fasanvejens Dyreklinik råder over flere special dyrlæger, her under specialister i tandsygdomme og kræft sygdomme samt en øjenpanel dyrlæge, som tager sig af sygdomme i øjne og i øjenomgivelserne hos hunde og katte.

Hvis du ønsker yderligere information om Fasanvejens Dyreklinik, kan du læse mere – og kontakte klinikken – på hjemmesiden https://www.fasanvejensdyreklinik.dk/ 

More articles