Få de bedste råd til køb af undulat

20 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du i overvejelser om at anskaffe en undulat, som kan holde dig med selskab og skabe liv i stuen? Så kan du med fordel læse med her.

Kan jeg købe en undulat over nettet?

Generelt kan det ikke anbefales at købe et kæledyr ubeset – heller ikke når det drejer sig om stuefugle. Det tilrådes heller ikke at du køber undulater andre steder end hos registrerede opdrættere, eller eventuelt fra et internat. Er det første gang du anskaffer dig en fugl, bør du kontakte en opdrætter. Her er du nemlig sikker på at finde undulater, som er opdrættet og opvokset under forsvarlige forhold, og har haft en tryg og stress fri tilværelse.

Samtidig vil en dygtig og erfaren opdrætter kunne hjælpe dig med at finde ud af hvorledes du bedst passer på din nye fjerklædte ven. Du får gode råd og vejledning om såvel fodring som aktivering af fuglen. Desuden vil alle opdrættere fortælle dig, at du ikke må have mere end én fugl i buret. Er du således ikke allerede i besiddelse af en undulat, vil du skulle købe mindst to fugle.

Opdrætteren vil sandsynligvis tilbyde dig rabat på fugl nummer to for at sikre, at undulaten ikke går en ensom og ulykkelig tilværelse i møde. Til gengæld vil du altid kunne vende tilbage til opdrætteren med fuglene, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med undulat holdet. Og som førstegangs fugle ejer er dette en god tryghed at have.

Hvordan passer jeg godt på mine nye undulater?

Din opdrætter har sandsynligvis allerede fortalt dig, at du skal skaffe et stort bur med adgang til mad, frisk vand, et badekar og en redekasse. Der ud over bør du sørge for, at undulaterne har masser af legetøj, så de kan aktivere sig selv – og at de får den pleje og omsorg fra dig, som tamme undulater elsker!

Få flere tips til undulater på https://dyrebloggen.dk/undulater-en-guide-til-de-populaere-fugle/ 

Tjek også disse sider:

https://dyre-pleje.dk/
https://dyreglæde.dk/
https://dyre-nyt.dk/
https://dyrebloggen.dk/
https://tips-dyr.dk/
https://Vores-Dyr.dk/
https://altomdyr.dk/
https://KlodensDyr.dk/
https://SødeDyr.dk/
https://nuttede-dyr.dk/
https://husdyrsbloggen.dk/
https://Dyreliv-Bloggen.dk/

Flere Nyheder