Få ansat rengøringsfolk i dit renseri

01 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske er det ikke ligefrem på et renseri, at der kommer den største mængde af skidt, men tænk bare på små kontormiljøer: her skal der jo også gøres rent helst hver dag.

Men de færreste kontoransatte har tid til den slags, medmindre pengene er små, så ansætter man rengøringsfolk til at gøre den slags, så det både er et hygiejnisk sted at arbejde, men også så man retfærdigvis kan invitere partnere og kunder forbi, uden det ligner en ulækker hybel.

Det samme gælder jo ved et renseri, hvor det ligesom ligger i navnet, at tingene skal gøres pæne, men den almindelige rengøring kan man så måske i det daglige have travlt med at nå, når man skal ordne kundernes bestilling.

Vi mener derfor, at den rette løsning er at hyre et rengøringsfirma ind til at klare den slags.

Det kan jo være et fast samarbejde, hvor en enkelt eller to rengøringsfolk kommer ud og laver en overfladisk rengøring i det daglige, og så kan de på en lukkedag gøre mere grundigt.

Nu er der sjældent gigantisk stort på et renseri, men selv det lille område til kunderne, bag skranken, baglokalerne og området med at gøre tøjet rent skal helst se flotte ud, så kunderne ikke bliver skræmt væk af førstehåndsindtrykket.

For tænk dig lige: et renseri, som ikke selv kan finde ud af at gøre rent?

Det er jo ikke ligesom, at man skal lede efter den frisør, der har den grimmeste frisure, for så ved man, at man får en pæn klipning, da frisører ikke klipper sig selv.

Et renseri forventes som minimum også at holde rene omgivelser, men som sagt er det klart, hvis man har svært ved at nå det på de travle arbejdsdage, så en løsning kan netop være at have et fast samarbejde med et rengøringsfirma.

More articles