Er det på tide at få det kørekort?

21 juli 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Måske har du overvejet det længe, måske er du først lige blevet gammel nok? Måske skal du have et for at få lige præcis det job du drømmer om? Ligegyldigt hvad grunden er, så er det altid en god idé med et kørekort.

Slip for offentlig transport

Ok, så offentlig transport har sin plads: det kan være en effektiv og billig måde at komme et eller andet sted på eller komme rundt, når du besøger et sted du ikke kender så godt. Men i det daglige liv, især hvis du pendler, kan du hurtigt komme til det stadie, hvor du har ventet på alt for mange forsinkede tog, udholdt en iskold eller unødvendigt proppet bus eller tilbragt en traumatisk halv times på en stinkende metro med en tilfældig fyrs svedige krop der står alt for tæt på dig. I sådanne situationer er det ikke så underligt, hvis du har drømt dig langt væk og ind i din egen bil.

Så måske er tiden endelig kommet til at smide det (urimeligt dyre) rejsekort ud og lade dig selv styre slaget gang med en bil og et kørekort?

Kør dit sociale liv

Det handler ikke kun om effektivitet eller hvor nemt du kan komme rundt hvis du har din egen il og dit eget kørekort. Det handler også om at forbedrer dit sociale liv. Forestil dig glæden ved en improviseret tur med en ven uden at skulle lave kedelige planer omkring offentlig transport og være i stand til at hente dem, når DU vil.

Har du en ven, som du ikke har set på et stykke tid? Har du længe gerne ville hænge ud med dem, men det har bare ikke været muligt fordi de bor fem timer væk med offentlig transport? Bare spring ind i din bil, hent din ven helt problemfrit og kør sammen ud i verden for at skabe nogle nye minder.

Bor du i Jylland, kan du allerede i dag kontakte en køreskole i Århus, og komme i gang med det kørekort. Hvad venter du på?

Flere Nyheder