Er der plads til din lastbil ved en lastbilvask i Hvidovre?

03 marts 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan godt lidt sidde at holde vejret, når man ser en lastbil, der kører under en bro, om den nu kommer til at kunne passe under, eller den støder imod.

Men en dygtig lastbilchauffør ved selvfølgelig altid, hvor høj lastbilen er i førerhuset og det gods, som man eventuelt har med den givne dag, så den kommer til at passe under – også selvom der ikke er meget at løbe på.

Derfor kan de ferme chauffører også manøvrer sådan en lastbil rundt i snævre passager, hvor vi andre ville have svært med at komme omkring i en personbil alene!

Derfor kan man forestille sig, at en lastbil bare lige skynder sig ind i en lastbilvask i Hvidovre, fordi den trænger til at blive vasket, hvor man så har antaget, at der er plads til den.

Det kan man som regel læse sig til, og ellers finder man ud af det.

lastbilvask hvidovre

Lastbilen trænger til en vask i Hvidovre, så den skal igennem

Hvis det er en ny lastbilvask i Hvidovre, som man ikke har afprøvet før, så skal man lige være ekstra opmærksom på, om lastbilen kan passe ind, for der skal også være plads til den derinde, at man kan få den vasket.

Nogle gange kan man risikere at skulle holde i kø, og så må man tage det med, hvis man har lidt tid at løbe på – for det kan man jo bruge ens frokostpause på.

Ens lastbil kan være virkelig trængende til at få en bilvask, så man kan ikke nå at køre den et andet sted hen, men det er måske også at foretrække, at man gør det her i Hvidovre, hvis man er bekendt med den vask.

Nogle gange skal man bruge den dyre vask eller have en tur til, så den virkelig kan blive ren, og andre gange er det nok med en overfladisk vask.

Flere Nyheder