En brugt elbil er din vej ind i fremtiden!

10 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du undrer dig måske over, at du synes, det ikke var så mange år siden, at det dårligt kunne komme på tale, at man så meget som overvejede at få sig en elbil.

De havde været på markedet en del tid, og der var også mange producenter, der lavede den slags biler, men det virkelig mærkeligt at skulle tanke dem op med elektricitet og ikke benzin eller diesel – og så sagde de heller ikke så mange lyde.

Man kunne læser i aviser og andre steder, at der ikke var så stor ydeevne, og man skulle vente nogle år, før det virkelig kunne svare sig at få sig en elbil.

Det lader til, at den tid er kommet nu, for alle dine venner og kollegaer har enten allerede fået en elbil, eller også overvejer de det – som minimum har de i hvert fald en hybridbil.

image

Tag chancen med en brugt elbil

Og du vil helst ikke falde bagud, for du var faktisk i en periode den, som der rådgav andre om, hvad de sk8ulle købe af biler, men du havde været indædt modstander af de elbiler, men nu kan du godt se, at de er kommet for at blive – og du vil gerne gøre noget godt for miljøet også.

Så derfor tænker du da, at det kunne være smart at købe sig en elbil, men du vil trods alt ikke give så mange penge for en ny elbil, hvis du nu fortryder det.

Heldigvis har du så fået set på brugte elbiler i Roskilde til en pris, der er til at betale, og de biler ser faktisk helt nye ud, så man skal være klar over, at de er brugte, for man kan ikke umiddelbart lige se det.

Det er en udgift, som du har råd til, og så kan du senere se på at få dig en ny elbil.

More articles