Ekstra service ved din flytning

05 februar 2018 Christina Løvfall Hansen
Ekstra service ved din flytning

Hvad er en flytning? Det er vist noget med, at man skal selv skal skaffe flyttekasser, pakke dem og stille klar. Så kommer der da lige et hold flyttemænd, hvis de da møder så mange op, at man kan kalde det et hold. De flytter så kasserne fra den ene adresse til den anden, men ikke mere end det. Herefter skal man så selv i gang med at pakke ud igen.

 

Sådan er det ikke hos flyttefirmaet.dk. Vi tager udtrykket flytning en smule længere, og tilbyder en række af ekstra servicer. Hvorfor? Bare for at gøre din flytning lidt lettere, lidt sikrere og lidt mere overskuelig.

 

Fra flyttemand til handymand

En flytning indebærer ofte at møbler og lignende skal skilles ad og samles igen. Der er vores handymand service oplagt. Flyttemændene tager sig af alt lige fra vaskemaskinen, der skal afmonteres, lysekronen, der skal pilles forsigtigt ned eller et møbel, der skal skilles af. Vores flyttemænd hjælper så længe, at det ikke kræver en særlig håndværksmæssig uddannelse, og at opgaven vurderes forsvarlig at udføre.

 

Opsætning af kontorpladser

Når en virksomhed flytter er der altid en masse elektronik, som skal flyttes med. Vores flyttemænd tilbyder computer service, hvilket betyder, at de kan klare alt lige fra opstilling af computere til at stripse alle ledninger fast, så de ikke ligger og flyder. Det hele uden ekstra beregning. Vi stiller desuden IT-personale til rådighed, hvis det er nødvendigt. Det gør det muligt for os at holde et højt niveau og et effektivt tempo, når opsætningen af computerne går i gang.

 

Den mest anvendte service

En af de servicer, som vi oftest udfører, er vores rengøringsservice. Vi klarer simpelthen slutrengøringen af din lejlighed eller bolig ved fraflytning, så du kan koncentrere dig om dit nye hjem. Vi vasker både gulve, pudser vinduer, renser gulv, ordner affald og vi tager sågar gerne opvasken, hvis det er nødvendigt. Det eneste vi faktisk har brug for, for at kunne klare en komplet rengøring af hele boligen er, at du sørger for rengøringsudstyret.

Flere Nyheder