Ejendomsadministration – hvordan og hvorledes?

30 November 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Sidder du i bestyrelsen i din ejer eller andelsbolig forening, kender du sikkert alt til de slidsomme og tidskrævende opgaver i forbindelse med styring af økonomi og alle de øvrige administrative opgaver i forbindelse med dette arbejde. Det er netop derfor, at langt de fleste foreninger prioriterer at tilkøbe hjælp til ejendomsadministration udefra. På den måde er man sikker på at få kvalificeret hjælp fra kompetent og professionelt hold, således at foreningens økonomi kan forblive sund og bæredygtig.

Hvad laver en ejendomsadministrator?

En ejendomsadministrator eller et ejendomsadministration selskab er en instans, som har specialiseret sig i at håndtere regnskaber, budgetter og finansiel planlægning for især ejer og andelsbolig foreninger. Samtidig vil dit ejendomsadministration selskab stå for opkrævninger af husleje samt bogføring og betaling af regninger.

Sker der ændringer i de fælles udgifter eller i andels afgiften i din ejer eller andelsbolig forening, er det også din ejendomsadministrator, som forestår kommunikation af dette samt rettelser i de stående opkrævninger. Og endelig kan din ejendomsadministrator hjælpe dig i forbindelse med planlægning af foreningens økonomiske og finansielle dispositioner, samtidig med at han eller hun sørger for, at budgetter og regnskaber balancerer. Det kan for eksempel være i forbindelse med større udskrivninger så som reparation eller renovering af tag eller facade, opsætning af altaner, istandsættelse af fælles arealer og meget mere.

Hvilken ejendomsadministrator skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren ejendomsadministrator i København, kan du med fordel kigge forbi Bricks And Blocks. Bricks And Blocks er et nyere ejendomsadministration selskab, som ejes af Monika Øgaard-Nielsen – statsautoriseret ejendomsmægler med 10 års erfaring inden for administration af ejendomme i København.

Hos Bricks And Blocks får du den bedste ejendomsadministration og sparring i forbindelse med ejendommens og foreningens økonomi og finanser. Du kan læse mere, og kontakte Monika Øgaard-Nielsen, på bricksandblocks.dk

More articles