Effektiv og skånsom hudpleje fra Biotherm

12 January 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Når du skal vælge hudpleje, renseprodukter og makeup, som du skal kunne bruge til daglig, er det vigtigt, at du går efter rene produkter, som passer til din huds behov. Ellers risikerer du at rykke ved hudens balance, så den reagerer med irritation eller ovrefølsomhed. Et rima bud på en god hverdags hudplejeserie er Biotherms lækre produkter.

Biotherm – den blideste luksus for din hud

Biotherm er blandt de ældste og mest velrenommerede brands inden for hudpleje, skønhedspleje og makeup. Selve navnet Biotherm er sammensat af ordene for ”liv” og ”kilde” på latin – altså ”livets kilde”. Biotherms produkter giver nyt liv til din hud i den forstand, at de fugter og plejer hudens overflade i netop det omfang, den har brug for dette.

Hudpleje produkter fra Biotherm er sammensat til at virke plejende og velgørende for de fleste hudtyper – normal, tør, fedtet, kombineret og sensitiv – og er samtidig produceret med absolut minimal anvendelse af kunstige tilsætningsstoffer. Det sidste er især vigtigt i forhold til daglig brug. Hvis du vælger en hudplejeserier, som ikke indeholder allergener eller hormon forstyrrende stoffer, vil du minimere din risiko for at udvikle allergi eller overfølsomhed på længere sigt.

Biotherms produkter er generelt velduftende, og føles lette og behagelige på huden. Det er ren nydelse at påføre Biotherms produkter, hvad ende der er tale om body lotion, fugtigheds creme, foundation, ansigtsmasker, solcreme eller serum. Renseprodukter fra Biotherm renser effektivt snavs og makeup rester bort og fugter på én og samme tid, og virker skånsomt på huden uden at skabe rødme og irritation.

Find produkter fra Biotherm online hos Sephora.dk

Hvis du er på udkig efter den ultimative dagcreme, som kan bruges af de fleste hudtyper til daglig, kan du tjekke Biotherm Everplump Dagcreme – find den her, sammen med en bred selektion af alle de andre lækre Biotherm produkter.

More articles