Effektiv botoxbehandling fjerner rynkerne og giver dig et yngre udseende

05 februar 2018 admin
Effektiv botoxbehandling fjerner rynkerne og giver dig et yngre udseende

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at få en botoxbehandling. Det kan være, at du har nogle bekymringsrynker, rynker i panden eller ved øjnene, så du gerne vil have glattet ud. Boxtox virker muskelafslappende, så når du får en botoxbehandling, har det den effekt, at det glatter rynkerne ud og giver dig et yngre ansigtsudtryk.

Professionel behandling med godkendte lægemidler

Når du skal have udført en botoxbehandling, så foregår det hos en plastikkirurg, som har professionel erfaring med denne type af behandling. Du vil blive behandlet med Botox eller Azzalure, som er godkendte lægemidler, der er godkendt i Danmark og har været anvendt til kosmetiske behandlinger siden 1980’erne. Selve behandlingen kan klares på en halv time, og selve injektionen tager kun få minutter. Du mærker et lille stik ved injektionen, men det gør ikke ondt. Du kan eventuelt på påsmurt en bedøvende creme, hvis du ønsker det. Den maksimale virkning af botoxbehandlingen opnås i løbet af 14 dage, og effekten holder 3-4 måneder.

Du beholder et levende ansigtsudtryk

Nogle er bekymrede for, om den afslappende virkning ved botoxbehandling betyder, at det går ud over ansigtsmimikken. Men du kan være tryg ved, at hvis du behandles med botox hos en professionel plastikkirurg, så får du en skånsom behandling og bevarer dit levende ansigtsudtry.

Sammenlign priser og book tid online

Priserne på botoxbehandlinger varierer alt efter, hvilken plastikkirurg du vælger.  Du kan eksempelvis søge online efter plastikkirurger og sammenligne priser, hvis du gerne vil finde den billigste pris. Det er selvfølgelig en fordel for dig, hvis priserne på botoxbehandlinger fremgår af hjemmesiden. Prisen afhænger også af, hvilken type område i ansigtet, som skal behandles. Du skal også påregne en udgift til en konsultation forud for behandlingen, men det er en fordel for dig, at du får svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med botoxbehandlingen. Hos mange plastikkirurger kan du nemt booke en tid online til en behandling med botox, og behandlingen kan med fordel gentages hver 3. måned.

Flere Nyheder