Dygtige dyrlæger på dyreklinik i Værløse

27 November 2018 Astrid Pedersen

editorial

Det er en stor fordel at have en fast tilknyttet dyrlæge eller dyreklinik, hvis din bedste ven en dag går hen og bliver syg. Kæledyr som hunde eller katte er følsomme væsener, og bliver let skræmte, hvis de skal overlades til mennesker, de aldrig har set før – især hvis de samtidig er syge og dårlige. Med en fast tilknyttet dyrlæge, kan din hund eller din kat opbygge et tillidsforhold til dyrlægen gennem de halv- eller helårlige besøg i klinikken – og samtidig lære dyrlægeklinikken at kende som et sted, som ikke er farligt.

Når dyrlægen kender dit kæledyr

Hvis du vælger at lade dit kæledyr tilknytte en fast dyreklinik, vil du samtidig have fordelen af en alment praktiserende dyrlæge som – på samme måde som en familielæge – lærer patienten at kende gennem hele dennes opvækst. Har en dyrlæge kendte en hund eller en kat siden den var hvalp eller killing, er det sandsynligt, at han eller hun vil kunne foretage en stærkere og mere præcis vurdering af dyrets sundhedstilstand, når det kommer på besøg i forbindelse med sundheds tjek eller tandeftersyn. Og så vil din dyrlæge løbende kunne rådgive og vejlede dig i forhold til kost, motion og pelspleje.

Værløse Dyreklinik – dygtigt personale og avanceret udstyr

Hvis du bor i Furesø området, kan du med fordel vælge Værløse Dyreklinik som din faste dyrlæge. Her finder du veluddannede og erfarne dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som står parat til at hjælpe dig og dit firbenede familiemedlem, når sygdommen rammer, eller der blot skal tjekkes op på vaccinationerne. Værløse Dyreklinik råder over eget laboratorium, hvos der foretages analyser af eksempelvis blodprøver eller afføringsprøver, så du kan få hurtigt svar på tests. Dette sikrer en kortere ventetid og en hurtigere diagnose, så eventuel behandling kan igangsættes. Og samtidig kan røntgenundersøgelser også foretages på selve klinikken, ved hjælp af det nyeste digitale røntgenudstyr.

Find mere information på værløsedyreklinik.dk

More articles