Du kan håndtere en gasflaske bedst på denne måde

26 November 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

At tage sig af sådan nogle gasflasker kan være hårdt arbejde, og det kan da også i nogle sammenhænge være lettere farligt, hvorfor det virkelig kræver sin mand, m/k, at gøre det ordentligt.

Selv hvis man har en vogn til at køre rundt med dem, så er det heller ikke altid, at man har maskiner til at samle dem op i vognen for en, hvorfor man er nødt til at bære rundt på dem manuelt en del tid.

Dette skal man gøre korrekt, for selv de tomme gasflasker kan veje en del, og der er ingen grund til at slide sig i stykker, fordi man bærer rundt på dem mere eller mindre forkert.

Selv hvis du bærer kun en anelse forkert på dem nogle gange, så kan de små fejltrin løbende hobe sig op, hvis du arbejder med gasflasker til dagligt, så din krop snart er helt smadret.

Vores tips og råd til at bære gasflasker

Gasflasker kommer i mange forme, farver og størrelser, og hvis der er tale om sådan nogle, som man ikke kan eller skal bære, så skal man lade være.

Kan man ikke bære den selv, bør man lade en anden om at gøre det sammen med en, men så skal man også være god til at gelejde hinanden rundt, så der ikke går noget galt.

Men ellers skal du huske at løfte med kroppen og ikke ryggen, og det gælder både, hvis der er tale om høje gasflasker, eller om du skal helt ned på jorden for at samle dem op.

Er der hanke til dem, så brug dem, men husk at komme helt ned i knæ at samle dem op, end at du bøjer i ryggen og læner for forover for at samle dem op.

Hvis du kun kan bære halvanden flaske, så gå to gange, end at du presser dig selv og tager to flasker på samme tid.

More articles