Du kan godt have et par ting med i din scooter

03 August 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Før man havde de moderne scootere, der næsten ligner små udgaver af motorcykler, så var det jo noget med at have sig en knallert, som man kunne komme omkring med.

Men så opstod der også hurtigt det problem, at hvis man så skulle have nogle ting med sig, så var det meget begrænset, hvad man havde at gøre med her.

Det var noget med, at man måtte have det i en rygsæk, for man måtte jo ikke have det i hænderne, da de skulle bruges til at styre knallerten med.

Den populære løsning blev at montere en mælkekasse bagpå knallerten, så den kunne bruges som opbevaringsenhed til nogle af de ting, man måtte have med.

Så skulle man bare satse på, at kassen ikke hoppede af, eller at genstandene i den hoppede ud og forsvandt.

Det er en helt anden tid i dag.

Det er muligt at få nogle ting med i sin scooter

De nævnte knallerter findes skam endnu, hvor man ser samme løsning brugt, men det er mere ældre mennesker, der søger en svunden ting eller forbinder disse knallerter med at køre rundt på to hjul – når man ikke har råd til en motorcykel, og man ikke gider cykle – mens scootere er for unge mennesker.

Og de unge mennesker vælger da også i høj grad en scooter, når de skal transportere sig rundt.

Men som du nok kan se, så har man ikke lige helt samme mulighed for at have en kasse bagpå.

Men det smarte er så her, at der som regel er en åbning på den bagerst, der er indrettet til, at man kan have ting i den, som der så ikke smutter fra en, da de er i et lukket rum, mens man kører.

Husk for resten på, at du kan få lavet reparation af scooter på Bornholm.

More articles