Du kan få økonomisk hjælp til døgnbehandling af misbrug

02 January 2020 admin

editorial

Når du står og har taget beslutningen om at komme ud af dit misbrug, så kan fortvivlelsen hurtigt melde sig – for hvor skal man egentlig henvende sig? Hvilken hjælp har man ret til? Hvilke muligheder har man overhovedet? Spørgsmålene kan være mange, og det er vigtigt at fortsætte med planerne om at blive fri af sit misbrug, når overskuddet og modet til det er der.

Få rådgivning i at søge økonomisk støtte til misbrugsbehandling

En behandling for misbrug koster naturligvis penge, men det er ikke ensbetydende med, at det bliver dyrt for dig. Der findes faktisk gode muligheder for at få økonomisk dækning til behandling af misbrug. Disse skal typisk søges hos kommunen, men det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i det alene.

Derfor kan du blandt andet ringe til Stien Behandlingscenter, som pr. telefon kan rådgive dig i forhold til dine muligheder med at få tilskud. Deres telefon er døgnåben, så du kan række ud efter dem, så snart du er klar. Det kan nemlig lige så vel være midt om natten, du finder styrken til at gøre noget, som det kan være inden for normal arbejdstid, og så er det vigtigt, at der er hjælp lige ved hånden.

Er du pårørende til en misbruger, så har du også mulighed for at ringe til Stien Behandlingscenter. Det er nemlig ikke altid, at misbrugeren selv har overskud til at foretage det første opkald, selvom vedkommende er klar til at tage kampen mod misbruget op.

Tilbage til et normalt liv

stien behandlingscenter har hjulpet rigtig mange misbrugere ud af deres misbrug og tilbage til et normalt liv. De tilbyder døgnbehandling, hvor man bor på stedet, mens man bliver afruset og modtager behandling fra psykiater samt juridisk rådgivning, hvis der er tilkommet nogle ekstra problemer i forbindelse med misbruget, eller hvis det er juridiske problemer, der har affødt misbruget.

More articles