Du bør upgrade din vps server

Altså jeg havde i begyndelsen svært ved rigtig at fatte vps server. Men nu der ved jeg så endelig hvad det nu handler om. Jeg startede som kaffedame for et stort firma som bygger andre firmaers hjemmesider. Vi tager os af næsten det hele for selve vores kunde. Dels hvoreldes hjemmesiden nu skal opbygges, og det at skulle holde hjemmesiden online. Det betyder jo også at vi jo så har en hel del kunder, der hver i sær har deres egen hjemmeside. For så at kunne holde helt styr på dette bruger vi så hosting vps. Det vil sige at vi betaler til et hosting firma for at forære os adgang til sådan en stor vps server. Vps står for virtual private server. Dette betyder jo at hele vores egen server er virtuel. Denne server fungere præcis ligesom en pc, vi har adgang til. Men altså vi logger jo ind på denne pc inde fra vores eget kontor selvom at serveren jo står mange km væk fra os ude hos vores gode hosting vps.

Og i vores dagligdag så logger jeg jo ind på selve vores vps server og hjælper så med sådan at styre vores søde kunders hjemmesider. Det betyder jo så at samtlige af vores mange kunders hjemmesider jo er samlet med vores gode hosting vps. Det praktiske ved at have en vps server med et firma, er jo ansvaret. For vi slipper for sådan selv at være nød til at holde styr på sådan at vores vps server kører stabilt og også er stærk nok til kunderne. Men dette tager selve hosting vps sig helt af. Og de giver jo oven i købet besked hvis vores vps server lige trænger til sådan at bliver godt upgradet. Dette er allerede hent adskillige gange fordi vi jo pludselig har fået så mange kunder at vores vps server ikke længere lige kunne følge helt med forbruget. Og så fik vi jo bare en lille besked ude fra hosting vps om at vi kunne forbedre serveren til en lidt hurtigere forbindelse og noget mere hukommelse på vores vps server. Det koster mere, men det er jo også alle de ekstra penge værd.

Efterhånden som jeg så lærte nyt om vps server, blev jeg jo interesseret i disse mange muligheder. Jeg havde tit kontakt med vores hosting vps. Jeg lærte også en masse om virtuelle servere og begyndte også at få adgang til hele vores gode vps server. Eftersom jeg nu lærte så meget om vores vps server så fik jeg også tilpasset en hel del, og også gjort det hurtigere og mere stabil. Dette gjorde at min leder forfremmede mig til ansvarlig for hele vores vps server, og al direkte kommunikation til hosting vps. Jeg nyder også hver dag at arbejde med vores eget system, og konstant gøre hele vores vps server både overskuelig, og effektiv. Dette sker jo også med hjælp fra vores hosting vps.

Så i min hverdag kan jeg faktisk ikke mærke nogen forskel på selve vores vps server og en normal pc. Jeg logger jo ind om formiddag på min pc der står på kontoret, og så føles det jo ligesom om at alle kundernes hjemmesider de ligger direkte på kontorets pc. Men altså de ligger rent faktisk henne på vores gode vps server. En af fordelene ved at benytte hosting vps er jo også den brede adgangsmulighed. For det er jo nu muligt at logge ind på selve vores vps server næsten hvor som helst i hele verden. Således så har jeg nu gode mulighed for at kunne besøge vores vps server ude hos en kunde, eller bare i løbet af et møde. Således så kan undertegende nemt oprette en ny kunde, eller bare justere på en side for en kunde. Det er et fantastisk samarbejde vi nu har med netop vores god hosting vps. Jeg tilråder også alle i samme situation at kigger på en vps server. For det vil kunne gavne jeres forretning.