Det skal du kigge efter ved en maler

13 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis der skal laves noget i boligen, så kan man selv prøve sig frem, eller man kan bestille et professionelt firma. Af den grund, kigger vi i dette indlæg ind i, på hvilken måde du kan finde en god maler til at hjælpe dig. Derfor får du her 2 anbefalinger til, hvad du bør holde øje med, så du ikke bliver skuffet, efter du har honoreret en maler til at løse renoveringen i din bolig.

Kan du selv ordne det?

Det er essentielt at tjekke, om det projekt du vil have udført i din bolig er påkrævet tilladelse, eller om det bare er et starte. Ved opgaver, hvor der påkræves tilladelse, må du ikke selv kaste dig ud i det, og man skal på samme tid sikre sig, at malervirksomheden har de autoriseringer der skal til.

Når en maler ikke har de nødvendige tilladelser til at klare et projekt, så vil der være en mulighed for, at det er ulovligt hvis man sætter dem i gang med det. Af den årsag skal du fra start spørge om det kræver tilladelse, og hvis det er påkrævet, høre om malervirksomheden har de nødvendige tilladelser, så de kan hjælpe dig i mål med projektet. 

Tjek altid aftalen igennem

Inden du underskriver en kontrakt med en virksomhed, så anbefales du at gennemlæse dine rettigheder. Derfor anbefaler vi, at du undersøger reglerne, så du ikke står med et stykke arbejde, som ikke er lavet korrekt, og hvor der ingen muligheder er. Af samme grund er det også essentielt, at du sikrer at du får inkluderet i dit tilbud hvad der skal ske, når resultatet ikke er som forventet.

Derudover er det en god idé at få afklaret fra start hvilken garanti firmaet stiller, hvis der er problemer med det arbejde de har udført. Ved at få en garanti skrevet ind, så er du sikret, hvis der laves noget møg, som ikke fungerer efter nogle måneder.

More articles