Det er yderst vigtigt med nøjeregnende tidsregistrering

13 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er yderst vigtigt med nøjeregnende tidsregistrering

Du kender garanteret udtrykket: Tid er penge!

Hvis man ikke lige har sin daglige gang i den travle business-sektor, kan man måske undre sig over, hvorfor man siger dette, og man kan måske mene, det lyder lidt stressende.

Dog hænger det jo sammen med, at den tid, man spilder på andet end det, man burde lave, får man ikke igen og er bare tabt tid.

Således søger man altid efter at optimere på de mere ineffektive områder, hvor man kan se, at tiden ikke stemmer overens med den forventede arbejdsindsats. Dette skyldes måske ikke menneskelige indsatsområder, hvor man skal søge at effektivisere, men måske grundet dårlig kommunikation eller mekanik.

Samtidig kan man tage det mere roligt på områder, hvor der i forvejen hersker effektivitet – måske kan man ligefrem lære af dette område og implementere denne model på de mindre effektive områder.

Det kan dog være svært at afgøre forud, hvor man skal lægge en ekstra indsats, og hvor man kan vide, hvor tingene løber relativt flydende. 

Flere instanser er ofte sat til at analyse på dette, som de fremviser for ledelsen, bestyrelsen og ikke mindst chefen ved nogle fastlagte møder, så man ikke forstyrrer med den slags i løbet af en travl arbejdsdag, hvor man ikke har tid til at holde øje med alle detaljer, der foregår i ens firma – specielt ikke den store af slagsen.

En effektiv metode til dette er via tidsregistrering, som man kan få hjælp til fra flere instanser, så man kan se, hvad blandt andet medarbejderne reelt bruger deres tid på.

Dette kan føles som lidt slavearbejde på kort sigt, men på lang sigt er det med til at optimere firmaet, så man i samlet flok kan sørge for, at alting forløber meget lettere.

Den slags kan jo personligt for dig som medarbejder resultere i en større lønseddel – og det er du vel interesseret i?

Flere Nyheder