Det er ikke morsomt at have huller i ens vinylsamling

02 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Vinsamlingen derhjemme af LP plader er begyndt at se anseelig ud, og du har ligefrem indrettet en hel reol til at holde styr på de plader, hvor afspilleren står strategisk placeret i midten.

Du har også fået dig en rejsegrammofon, for det her er ikke bare en samling for samlingens skyld bare for at have en hobby, men fordi du rent faktisk går op i lyden fra LP’er, og du har nogle kunstnere, som du godt vil have på vinyl.

Faktisk er det blevet din foretrukne måde at have musik på, selvom du da supplerer med andre muligheder ved siden af, men det er mest fordi, at ikke al musik er udkommet på vinyl eller er genudgivet således, selvom du håber på det i fremtiden.

Det er heller ikke alle slags vinyler, som du søger, for så kunne du have et helt hus dedikeret til den slags.

Led efter de manglede vinyler

Men det generer dig evindeligt, at du kan se, at der er huller i samlingen, hvor der skulle have været en eksklusiv udgave af en plade, eller du bare mangler en almindelig udgivelser på vinyl, der bare er så sjælden, at det ikke lige er en, man bare lige falder over.

Du har lagt budget til side til den slags, for det er din store passion med LP-plader, som du har dyrket i mange år, så den er besættelse er kommet for at blive.

Derfor har du også opbygget et stort netværk, når det gælder om at finde vinyler og udveksle erfaringer med folk om den slags.

Sammen kan I også pege hinanden i retning af alt fra konventionelle butikker med LP’er til salg, til at man skal besøge specielle loppemarkeder, og ende at lede på de sociale medier efter den person, der ligger inde med den skive, man mangler.

De huller skal nemlig ikke have lov til at bestå!

Flere Nyheder