Designer pendler – når du ønsker den optimale dekorationsbelysning

17 juni 2018 Astrid Pedersen
Designer pendler - når du ønsker den optimale dekorationsbelysning

Pendler er smukke og dekorative lamper som, i modsætning til loftlamper, hænger fra loftet i strenge eller kæder. Hvor loftlampens primære formål er at oplyse rummet jævnt for et bedre overblik, er pendler skabt til at skabe hygge og atmosfære – måske ikke den mest praktisk lampe på markedet, men uhyre velegnet til at forvandle din stue til en oase af god stemning.

Copper Shade pendler fra Tom Dixon – blødhed og varme

Fra den selvlærte designer Tom Dixon får du den eksklusive Copper Shade serie af smukke og dekorative pendler med en skinnende overflade og det blødeste, varmeste lys. Pendler fra Tom Dixon Copper Shade serien fås i forskelige størrelser, og er således egent til opsætning over såvel spisebordet som sofabordet, eller som dekorativ belysning af din hyggekrog.

De æsteitiske lampeskærme er udformet som kugler eller ellipsoider, og den spejlblank overflade reflekterer såvel rummet som lyset fra lyskilden, som er placeret usynligt inden i skærmen. Selve skærmen er produceret af materialerne kobber og polykarbonat – et syntetisk materiale, som er kendt for sin fine optiske karakteristik. Polykarbonat har en skinnende overflade, som udgør ydersiden af skærmen. Indersiden er belagt med et tyndt lag, kobber, som reflekterer lyset fra lyskilden og forvandler det til et blødt og varmt skær.

Find Copper Shade pendler og andre designer lamper online

Hvis du er på udkig efter en eksklusiv designer pendel fra Tom Dixons Copper Shade serie, kan du finde dem samt mange andre designer lamper i andlight.dk’s online shop. Her finder du lamper i alle modeller og stilarter fra internationale designer brands så som GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, Cph Lighting, Darø, David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Secto, Serge Mouille, Studio Italia Design, Svalen og Tala.

Flere Nyheder