Design dit eget unikke akvarie

01 august 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du elsker og er fascineret af livet under havet, så er der alle gode grunde til at anskaffe dig et biOrb akvarie. Med et biOrb akvarie får du en helt unik måde, du kan skabe dit helt eget undervandsmiljø – og samtidig med at du kan følge med i det i dit eget hjem.

Hvad er særligt ved et biOrb akvarie?  

Modsat mange af de klassiske akvarier, så er et biOrb akvarie utrolig dekorativt, og der kan skabes et miljø, der nærmest minder om det, du finder i et koralrev. Hvis vi sammenligner med de klassiske akvarier igen, så findes biOrb akvarierne i helt andre former, end de klassiske akvarier. Du kan få dem i smukke runde former, og hvor de alle har utrolig god belysning, så du hele tiden kan følge med i, hvad der sker i akvariet. 

Design dit eget undervandsmiljø

Det er kun fantasien, der kan sætte grænser for, hvordan du kan designe det. Du kan nemlig tilkøbe utrolig mange sjove og smukke elementer, du kan opbygge dit akvarie med. Det gælder alt fra forskellige planter og koraller, små skulpturer, pyntesten, muslingeskaller, søstjerner, koralvifter, søheste figurer, skattekister og meget meget mere. Og så kan du selvfølgelig også købe fisk i smukke farver, som kan udforske det undervandmiljø, du har skabt. 

Det gode ved denne type af akvarie er, at den nemt kan placeres, hvor du ønsker. Det kan være, den skal stå ved dit skrivebord, i en reol i stuen, eller måske skal den stå på børneværelset. Her kan den samtidig også komme til at fungere som en natlampe, der lyser hele tiden, så man ikke skal falde i søvn i mørket. 

Som du måske og allerede kan fornemme, så er et biOrb akvarie et, som både kan nydes af voksne og børn, da det er spændende at følge med i. 

Flere Nyheder