Derfor skal du prioritere en massagebriks

16 februar 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Som massør er du sikkert ekstra interesseret i, at du kan give dine kunder den bedst mulige behandling. Og i den forbindelse er der flere ting, der kan spille ind. Det har selvfølgelig utrolig meget at sige, hvor dygtig du er til dit fag, og hvor gode teknikker du har. Men derudover spiller det også en rolle, hvilken massagebriks dine kunder ligger på. 

Værd at vide om en massagebriks

Det særlige ved en massagebriks er, at den er specialdesignet til at give høj komfort under en massage. Af den grund er det også en investering, som er et must i din klinik. Skulle du ske at være helt nyopstartet massør, eller står du og mangler en ny massagebriks, så kan du blive klogere på forskellige massagebrikse herunder. 

Fleksible massagebrikse

Der findes naturligvis mange forskellige massagebrikse, du kan vælge mellem. Hvis du er en massør, som tilbyder massage forskellige steder i landet, kan det være et must med en fleksibel massagebriks. Denne type briks kan du nemt pakke sammen og have med i bilen, når det er nødvendigt. 

Elektriske massagebrikse

Hvis du har kunder, som fast kommer ind i din klinik, så kan du overveje en elektrisk massagebriks. Her har du ekstra god mulighed for, at dine kunder kan ligge i den stilling, der er mest komfortabel for dem. 

Massagebrikse med forskellige opbygninger

Der findes naturligvis en masse andre massagebrikse end de typer, der er nævnt herover. Her er det især værd at fremhæve, at du kan kigge på, hvordan massagebriksen er opbygget. Du kan f.eks. gå efter modeller, som har ekstra polstring, høj styrke, som har en høj stabilitet, og så selvfølgelig brikse hvor der er tænkt ekstra meget over designet. Når du også tænker disse kvaliteter ind i din nye massagebriks, så skaber du de bedste forudsætninger for, at dine kunder får den bedste oplevelse, hver gang. 

Flere Nyheder