Derfor er ferie på en campingplads det rigtige for dig

21 September 2019 Emilie Jacobsen

editorial

I disse år er det blevet mere og mere in at tage på campingferie. Derfor er det naturligt, at du har overvejet, om det er noget for dig. Men hvordan kan du nu vide det? For det er jo også ærgerligt, at du spilder ferietid på en ferie, som ikke er noget for dig alligevel.

Her kommer vi med en lille guide til, hvordan det er at tage på campingferie, og hvorfor det måske er noget for dig. Vi har fået inspiration fra Camping Familiepark West, der er en stor campingplads ved Ringkøbing. De har derfor rigtig godt styr på, hvad campingfolk godt kan lide. Læs mere om dem på https://www.campingfamiliepark.dk/

Først og fremmest handler en campingferie om at være tæt på naturen. Du kommer til at være tæt på regn og sol, og du kan mærke årstiderne skifte, hvis du er på camping i længere tid. Hvis du godt kan lide det, er det derfor oplagt, at en campingferie er noget for dig. 

Derudover er en ferie på en campingplads også mere primitiv end andre former for ferier. Nogle kan ikke lide primitive ferier, men for andre er det med til at gøre, at de kommer mere ned i gear. Når du kun har det allermest nødvendige, er der ikke noget, der kan distrahere dig, og det gør, at du bedre kan slappe af. 

Ferie på campingpladser er også en mulighed for dig for at være mere sammen med dem, som du er på ferie med. I kommer til at sove tættere, hvilket for eksempel kan lægge op til, at I ligger og taler sammen om aftenen i teltet. Det er også en mulighed for at arbejde mere sammen både voksne og børn, fordi I lever primitivt og skal klare flere opgaver selv. 

Derudover er der også mange aktiviteter, som du kan deltage i på en campingplads. I Camping Familiepark West kan det for eksempel være at tage i vandland, spille minigolf og spille poolfodbold. 

More articles