Derfor bliver du glad for en suttesnor til dit barn

25 juni 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Som forælder ved du sikkert alt omkring, hvor meget udstyr og tilbehør du kan købe til dit barn. Udstyr og diverse tilbehør kan være med til at gøre hverdagen en smule nemmere for dig selv. Det vil du i den grad også opleve, hvis du får fingrene i en suttesnor. Der er nemlig flere ting, der taler for, at du får købt en, hvis ikke du allerede har en. 

Hvad taler for at købe en suttesnor? 

Hold altid styr på barnets sut 

Det der er ekstra skønt ved en suttesnor er, at du altid har styr på, hvor barnets sut er. Tit og ofte skal der ikke meget til, før små børn bliver kede af det, hvis sutten ryger ud. Derfor er det en stor fordel, at suttesnoren holder styr på sutten, så den er indenfor rækkevidde. Det betyder også, at de lidt større børn selv kan tage sutten, når den falder ud. 

Undgå at sutten falder på jorden 

Hvis der er en ting, som er særligt svært at styre med en sut, så er det, at den ikke ryger ned på jorden. Men heldigvis er det her, at en suttesnor kommer på banen. Selv hvis dit barn spytter sutten ud, så vil den aldrig ryge længere væk end suttesnorens længde. Og da suttesnoren kan sættes fast til dit barns tøj, så er det meget begrænset, hvor den kan ryge hen. 

Du kan lave din egen personlige suttesnor 

Hvis du kunne tænke dig en suttesnor, som er mere personlig end dem, du kan købe i butikkerne, så er der gode nyheder. Du har nemlig mulighed for selv at lave din egen suttesnor, og hvor du kan skrive dit barns navn på snoren og med de farver, du måtte foretrække. Suttesnoren kan derfor også blive lidt ekstra speciel, når du selv laver den. 

Flere Nyheder