Den magiske og helende aloe vera plante

23 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Aloe Vera er blandt de planter, som anvendes mest for sine helende og lindrende egenskaber. Har du fået en solforbrænding, kan saft fra Aloe Vera plantens tykke blade dulme smerterne, og tilfører samtidig huden fugt og næring, hvilket hjælper helings processen på vej.

Med Aloe Vera saft kan du dæmpe det ubehag, der følger med halsbrand (acid reflux), idet Aloe Vera saften ændrer ph værdien af mavesyren. Resten af mave tarm systemet kan også have glæde af Aloe Vera, i det de såkaldte polysaccharider i Aloe Vera hjælper fordøjelsen på vej. På den måde kan Aloe Vera anvendes som et effektivt og naturligt middel mod forstoppelse og oppustethed.

Aloe Vera og de anti inflammatoriske egenskaber

Inden for visse grene af naturmedicin hævdes det endvidere, at Aloe Vera kan have godgørende virkeninger på inflammatoriske tilstande – udvortes såvel som indvortes. Lider du således at en auto immun sygdom, som medfører smerter eller eksem, kan Aloe Vera saften også hjælpe her. Mange mennesker rapporterer om lindring af symptomer ved IBS (irritabel tyktarm) og ved leddegigt ved indtag af Aloe Vera saft. Og psoriasis patienter bruger Aloe Vera gelé til påsmøring for at mindske kløen og ubehaget, som er forbundet med udslættet.

Find Aloe Vera til rimelige priser online hos veracura.com

Hvis du vil være sikker på, at den Aloe Vera, du køber, er den bedste til prisen, bør du lægge vejen forbi den online shop på veracura.com. Her finder du udelukkende dansk fremstillede Aloe Vera produkter i højeste kvalitet. Hos veracura.com er udvalget af Aloe Vera produkter så som gelé, body lotion, body wash, pattesalve og håndsæbe fremstillet på skånsom vis, således at de nærende, helende og fugtgivende egenskaber i så vid udstrækning som overhovedet muligt er bevaret intakt i samtlige produkter. Du kan se det store og varierede udvalg af Aloe Vera produkter på veracura.com

More articles