De kan ikke finde en rengøring i København

Siden vores fætter som professionel jægersoldat var blevet skudt ned og var blevet lam i begge ben fra hoften og ned, havde jeg desværre ikke haft så meget overskud i hverdagen. Det betyder, at såsom støvsugningen og andre dagligdags ting ikke blev gjort. Hvis man er bundet til at sidde i kørestol, kunne det blive meget svært at kunne komme til for møblerne med en eller anden klodset støvsuger. Min gode ven foreslog, at jeg fandt et selskab der vareatager rengøring til private. Der skal være ret gode chancer for at finde netop den form for rengøring i København, hvor jeg for tiden bor.

Jeg kiggede online på nettet og fandt flere lovende steder, der laver rengøring i København. Mange var dog til virksomheder, men nogle ganske enkelte lavede også rengøring til private. Jeg synes, at det var lidt mærkeligt at ville få en fremmed til at gå rundt inde i hans lejlighed for at gøre rent. Han tager mig derfor ret god tid med det at finde den helt rette person. Til slut finder jeg heldigvis en dame, der lavede rengøring i København. Han ringede til damen, fordi jeg ikke helt kunne læse, om damen også lavede rengøring til private. Det var nemlig ikke sådan til at læse fra hendes fine lille hjemmeside. Damen har imidlertid flere ret gode udtalelser fra folk, der alle skriver søde ting om hende.

Kvinden, der hed Julie, kommer på visit hjem ved mig for på den måde  at snakke om hendes tilbud om rengøring til private. Jeg var lidt betænksom over at have gæster hjemme i hans temmelig snavsede lejlighed. Hun var heldigvis flink og fortæller, hvordan hun ofte har set meget værre, imens pigen laver rengøring i København. Vi snakkede om, alt det der skal gøres rent. Hun anbefalede, at pigen kom mindst en gang hver anden uge eller oftere. Julie anbefalede det til næsten alle, der har brug for rengøring til private. Eftersom Julie lavede rigtig meget rengøring i København, var hendes arbejdsskema temmelig  booket, men vi finder heldigvis en tid, der passede. Her  bagefter første besøg fik vi snakket en hel masse. Hun fortæller om sit liv, imens vores fætter fortæller om sit liv. Da Julie tager afsted var den store lejlighed helt ren og flot. Det var fantastisk så stor betydning hendes rengøring til private havde gjort for vores fætters opfattelse af lejligheden. Han fik også mere energi af at opholde sig i de rene og afslappende omgivelser.

Med tiden som det nu er blevet ren rutine med alle Julie-Maries besøg, får  vi snakket endnu mere sammen. Vi endte faktisk med at være gode kammerater. Jeg kan hurtigt forstå, grunden til at Julie lavede rengøring til private. Det må egentlig være ret hyggeligt at tage  på hjemmebesøg hos forskellige folk og snakke med dem alle, mens Julie arbejder. Alle hendes mange referencer fra rengøring i København passer heldigvis. Julie var virkelig imødekommende og flink.  Såfremt jeg har brug for, at Julie kommer forbi, så kommer Julie også gerne med kort varsel, hvis hun altså ikke lige har en anden aftale om rengøring i København.

Efterhånden som tiden går, bliver vores fætter ret begejstret for den søde Julie. Til sidst bliver jeg helt ærligt lidt forelsket. Jeg tænker helt ærligt, om det tit skete for Julie. Hun besøger jo ret mange, da hun udføre rengøring til private. Jeg tænkte, at de folk ofte er en smule alene og ensomme, siden de ikke selv er i stand til at gøre rent. Når julie tilbyder rengøring i København, var vores fætter nok bare en eller anden kunde ud af ganske mange. Men en elller anden dag fortæller vores fætter alligevel Julie, præcist hvordan jeg har det. Julie fortalte heldigvis, at hun også tænkte meget på vores fætter. Vi begyndte date, så blot efter tre måneder der vi blevet kærester.