De bedste brugte biler – find dem online

14 March 2019 Astrid Pedersen

editorial

Markedet for brugte biler i Danmark vokser støt år for år. Antallet af biler, som sælges brugt, har aldrig været større – og kvaliteten af de brugte biler, som sættes til salg via forhandlere, er højere end nogen sinde før. Dette skyldes dels, at internettets mellemkomst sikrer en fair konkurrence, som gør, at brugtvogns forhandlerne bliver nødt til at opretholde en fornuftig balance mellem pris og kvalitet for at få solgt deres biler, dels at nyere bilers kvalitet generelt er stigende.

Samtidig er mange brugte biler ikke andet end 3 – 5 år gamle, og har altså mange kilometer i sig endnu. Du vil, med andre ord, kunne få rigtig meget mere bil for dine surt optjente sparepenge, hvis du vælger at købe en god, brugt bil, end hvis du investerer i en ny model.

Nye biler taber hurtigt i værdi

Det kan nemlig hurtigt vise sig at være en dyr og ganske unødvendig investering. En ny bil er ganske rigtigt lækker at køre, med det jomfruelige indtræk, de smarte state of the art features, som repræsenterer det ypperste inden for moderne teknologi, og så selvfølgelig duften af ny bil.

Men værdien af bilen begynder allerede at rasle sydpå, i det øjeblik den forlader forhandleren – og inden for en ganske overskuelig årrække kan din bil have tabt over halvdelen af sin værdi. Hvis du der imod køber en brugt bil af nyere dato, vil den beholde sin salgsværdi – som i øvrigt vil være en del lavere end dens nypris. Dette er nok den største fordel ved at købe en brugt bil.

Find gode, brugte biler af nyere dato online

Du kan finde et stort udvalg af brugte biler fra alle brands hos biltorvet.dk – Danmarks største online bilportal, ejet og drevet af de mest velrenommerede bilforhandlere i landet. Se de mange annoncer for brugte biler til salg på biltorvet.dk

More articles