Dansk restaurant i Ribe – find den online

17 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et hjemmelavet måltid mad er hyggeligt og rart i hverdagen – men der skal også være plads til variation. En gang imellem er det bare så befriende at lade komfur være komfur, og i stedet invitere hele familien ud og spise. Uanset hvor i landet du bor, kan du med sikkerhed finde en god restaurant, som serverer lækker og vel tilberedt mad, inden for fornuftig afstand.

Du behøver ikke at være bosat i en af de helt store byer for at kunne nyde en skøn frokost eller et aftens måltid på en restaurant befolket af dygtige kokke, passioneret køkken personale og servile tjenere. Bor du og din familie eksempelvis i Ribe eller omegn, kan I nyde diverse retter fra det traditionelle danske køkken på en af Ribes bedste og mest vel renommerede restauranter, nemlig Restaurant Backhaus.

Med sin smukke og centrale beliggenhed centralt i Ribes historiske bymidte kan Backhaus – foruden lækker mad og fantastisk vin – byde på den helt perfekte stemning og atmosfære som ramme for din og din families restaurant oplevelse. Og så er der helt sikker noget på menu kortet for en hver smag.

Hvad kan jeg få at spise som gæst hos Backhaus?

Backhaus excellere, som nævnt oven for, i de klassiske danske retter som vi især kender dem fra kroer og gæstgiverier – eller fra mormors eget køkken. Du kan hos Backhaus således vælge imellem frokost retter inden for den kendte smørrebrøds genre, eller du kan gå om bord i en skudefuld velsmagende biksemad.

Aften kortet hos Backhaus er ligeledes varieret inden for denne særlige gren af den gastronomiske kultur, og byder blandt andet på dansk bøf med bløde løg, sovs og kartofler, stegt eller fyldt rødspætte, eller husets specialitet: Den vel tilberede Backhaus schnitzel med pommes frites og bearnaise sovs.

Du kan se alle de lækre menuer på backhaus-ribe.dk

More articles