Chili con carne – en ret der altid falder i god jord

14 January 2019 Michelle Løhde

editorial

Lykken må uden tvivl være en varm og krydret omgang chili con carne en kold vinterdag, hvor man har brug for noget at lune sig på. Gerne serveret med ris, nachos og en klat creme fraiche på toppen

Chili con carne er en skøn ret, der emmer af varme og hygge. Den består typisk af oksekød, bønner, grøntsager, chili og andre skønne krydderier. Det fantastiske ved chili con carne, og mad generelt, er, at den kan tilpasses den enkelte. Nogle foretrækker den stærk, mens andre foretrækker den mere mild. Nogle elsker masser af bønner, mens andre vil have det i mindre mængder. Nogle foretrækker at supplere op med grøntsager, mens andre nøjes med de hakkede tomater. Det er helt individuelt, hvad man foretrækker, så det handler blot om at smage til og dermed komme frem til den version, der matcher lige netop dine smagsløg. 

En ret der skaber begejstring 

Chili con carne er en ret, der skaber begejstring hos de fleste uanset alder – både voksne og børn er vilde med den. Det skønne ved retten er, at den både kan serveres i hverdagen, men også til særlige lejligheder. Man kan lave en stor portion og fryse ned, og så er der nem og lækker aftensmad i den travle hverdag. Det er dog også en perfekt ret at servere, når man får gæster, da den er nem at lave til mange mennesker af gangen, og så falder den altid i god jord. 

Få en lækker og simpel opskrift på chili con carne 

Hvis du gerne vil kaste dig ud i at lave chili con carne, så bør du klikke ind på Alletiders Kogebog. Her finder du nemlig en simpel og lækker opskrift på chili con carne, som aldrig skuffer. Opskriften er nem at gå til, og du kan derfor være sikker på et velsmagende resultat. 

More articles