Catering med variation og fleksibilitet

07 juni 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du skal holde stor fest, eller eksempelvis er ansvarlig for afholdelse af virksomhedens receptioner og øvrig festivitas, kan det godt betale sig for dig at alliere dig med et professionelt catering bureau. Maden betyder meget ved sådanne arrangementer – og du kan vinde meget ved fra begyndelsen at vælge et firma, som er fleksibelt og med et stort og varieret udvalg af mad ud af huset.

Hvordan bestiller jeg catering?

Mange mennesker er usikre på hvorledes de skal afgive en bestilling på mad ud af huset til et catering firma. Kan man helt selv vælge en menu, eller er det bedre at lade catering firmaet sammensætte denne? Hvordan beregner man prisen, hvis det skal være en buffet og ikke et fast antal kuverter – og vil et catering firma prøve at snyde én i den forbindelse?

Med ebuffet.dk er din bestilling 100% gennemsigtig og overskuelig for dig, når du skal sammensætte en catering menu. Når du bestiller mad ud af huset fra ebuffet.dk, sker det via et online bestillings modul, hvor du kan vælge og vrage blandt en masse forskellige retter, menuer og anretninger, og således selv sammensætte måltidet.

Ebuffet.dk har mange varianter af mad ud af huset – du kan for eksempel gå efter en klassisk brunch, en traditionel julefrokost, eller en spændende og nytænkende buffet bestående af et antal småretter, du selv sammensætter. Hos ebuffet.dk kan du sagtens få kreative forslag og inspiration til sammensætningen af din menu, hvis du ikke helt selv mener, at du er rustet hertil. Men du kan også selv gå på opdagelse i de mange forskellige retter. Du vil hele tiden have det fulde overblik over din bestilling, både hvad angår pris og volumen.

Når du vælger ebuffet.dk som din catering leverandør, er du sikker på kvalitet, gode priser og levering til tiden. Læs mere på https://ebuffet.dk/ 

Flere Nyheder