Brug stickers til mange gode formål

26 February 2020 Silje Hansen

editorial

Stickers i form af selvklæbende klistermærker, kan være nyttige i mange henseender. I stedet for at få malet eller specialdesignet logoer, kan du i stedet bruge selvklæbende stickers.

Stickers til at inddele rum i hjemmet eller på arbejdspladsen

Stickers kan være aktuelt at bruge både i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det kan f.eks. være at der står toilet på døren til badeværelset. Det kan også være at du har dit kontor, du gerne vil markere med et selvklæbende klistermærke. Børnenes værelser kan evt. markeres med et klistermærke med barnets navn.
På arbejdspladsen kan du inddele møderummene i forskellige navne. Du kan også inddele forskellige afdelinger efter “økonomi”, “kundeservice”, “bogholderi” og “administration” m.m.

Det kan både være for at guide kunder eller besøgende til at gå det til det rette sted, men det kan også være en måde at indrette sin arbejdsplads på. 

Stickers på postkassen

Gør det synligt for postbuddet eller de besøgende gæster, at det er dig eller din familie der bor på husstanden. Her kan du lave anderledes og kreative layouts, således I giver jeres postkasse eller dør en personligt præg. 

Det kan også være aktuelt for virksomheden. Uanset om det er en større virksomhed eller du har kontor i et kontorfællesskab, kan du tydeligt markere din postkasse med jeres firmanavn på. Ved at bruge et selvklæbende klistermærke, er du sikker på at det sidder fast. Derudover kan det holde til de temperaturudsving og klima, som vi har hele året rundt. 

Design dine egne stickers

Skab sjove citater eller post rundt omkring i hele huset ved at designe dine egne stickers. Du kan bruge dem på væggen, køleskabet, dørene eller på alle glatte overflader. Du kan enten bruge det til at skrive navne, gode huskeregler eller slogans som I dele i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er noget der vil skabe opmærksomhed. 

More articles