Brug din Flos taccia lampe det rette sted

27 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan en flos taccia lampe af, netop, mærket Flos er noget af et designmæssigt vidunder, og det kan af forståelige grunde godt anspore en til at være kreativ og udfordrende med denne lampe, da dens stil kan indynde til at tænke ud af boksen.

Det er kun godt, hvis den gør det for en på en måde, hvor man kan omdanne ens omgivelser til noget, der høster en inspiration på en symbiotisk måde, som hvis man skal male, skrive en opgave eller lege med børnene, og man ved et kig på denne Flos Taccia lampe får lyst til at gøre tingene anderledes.

Så gør man dette, og man finder fornyet inspiration, som man går videre med, takket være denne lampe.

Men man skal bare ikke gøre det med Flos Taccia i sig selv.

Og hvad mener vi så med det?

Jo, nogle lamper er skabt med henblik på at blive brugt på en bestemt måde. Man har standerlamper, gulvlamper, loftlamper, bordlamper og videre, og disse skal man bruge til det, de er tiltænkt.

Der findes selvfølgelig lamper, der er designet med udgangspunkt i, at de kan benyttes mange forskellige steder, som man har lyst til, men ofte kommer de med et præfiks, der dikterer i navnet, hvad de skal bruges til.

Sådan en her Flos Taccia er typen, man stiller på et bord. Man bestemmer så helt selv, hvilket type af bord dette skal være, men det ville for eksempel ikke du, hvis man satte den på gulvet. Her ville den simpelthen ikke give godt nok lys.

Hang man den på væggen, ville den med største sandsynlighed falde ned og beskadige væggen på vejen, men værst ville det nok være, hvis man forsøgte at hænge den op i loftet, og det på en eller anden sindrig måde lykkes, for så ville den garanteret også falde ned, og den kan så ramme en selv eller andre i hovedet.

Sæt din Flos Taccia på et bord, som er tanken med den.

More articles