Bordpynt til alle arrangementer

10 October 2018 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvad er en begivenhedsrig fest uden en god omgang bordpynt?

Du vil nok indvende, at man sagtens kan afholde en festlig anledning eller lejlighed, uden der behøver pynt på bordet, og det er da ganske korrekt, men en rigtig god festivitas eller hyggelig komsammen kan også sagtens egne sig til passende bordpynt, uden den slags behøver være reserveret til de officielle og lettere fornemme begivenheder.

Det kan nemlig ofte vise sig at være den almindelige opfattelse, når man snakker bordpynt, hvor man måske tænker på servietholdere og dyre duge, men hvorfor ikke invitere bordpyntet ind til også at være noget sjovt og uformelt?

Kig bare på billedet i toppen til denne artikel: Det er en uformel dekoration til bordet, der både vækker opmærksomheden, ser personlig og hjemmelavet ud og ikke sender tankerne i retning af pæne middage, hvor man skal huske at rette ryggen.

Bordpynt kan nemlig sagtens laves selv uden brug af dyrt værktøj eller udstyr, men derfor kan du også sagtens købe mange forskellige typer af bordpynt, uden det behøver koste dig kassen.

Produktionen med at lave bordpynt er nemlig blevet så nem, at man kan masseproducere dem billigt, hvilket kommer forbrugeren til gavn, så du kan få alt fra udklip galore, massevis af balloner eller farvelagte dåser til en billig penge – og så kan du altid genbruge det hele ved en anden lejlighed eller give det videre.

Bordpynt er en måde hvorpå, man kan separere festerne fra hinanden i genkendelighed. Det kan have et tema i sin sammensætning, eller det kan være taget tilfældigt sammen og placeret over det hele.

Bordpynten kan blive samtaleemnet omkring bordet, så man lettere kommer i snak med dem omkring en, og måske gemmer der sig nogle ledetråde i bordpynten, som man skal bruge til den senere fællesleg, så man virkelig kommer til at lære hinanden at kende. 

 

More articles