Bombarda fiskeri – spændende og udfordrende

25 April 2022 Astrid Pedersen

editorial

Drømmer du om at komme i gang med at fiske? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvilken form for lystfiskeri skal jeg vælge?

Der findes mange måder hvorpå man som amatør fisker kan muntre sig ved hav, sø eller å. I Danmark findes der et utal af muligheder for fiskeri uanset om du foretrækker at fiske fra båd, fra bredden af en sø eller et vandløb, eller fra kysten.

Hvis du foretrækker fred og ro i forbindelse med din fisketur kan det anbefale at vælge fiskeri i en put and take sø. Her kan du være temmelig sikker på fangst, samtidig med at du får en hyggelig og fredelig dag i naturen. Og hvis du vil fyre ekstra op under dine chancer for at få noget på krogen bør du prøve bombarda fiskeri.

Hvad er bombarda fiskeri?

Bombarda fiskeri er en særlig metode til fiskeri hvor der fiskes med det der kaldes for bombarda flåd. Et bombarda flåd har en særlig form som er aerodynamisk og som gør at man vil være i stand til at kaste endog særdeles langt – meget længere end ved traditionelt flåd fiskeri.

image

Bombarda fiskeri anvendes især i forbindelse med fiskeri ved put and take søer. Der findes i Danmark et hav af put and take søer som er nemme at komme til. Mange af disse put and take søer findes i forbindelse med feriecentre og camping pladser, og giver besøgende mulighed for at fange familiens aftensmad.

Med det patenterede udstyr til bombarda fiskeri kan du selv bestemme på hvilken dybde du vil fiske samt hvilke fisk du ønsker at målrette med dit lystfiskeri. Du kan dermed tilpasse dit lystfiskeri præcis til dine egne ønsker og præferencer med bombarda fiskeri.

Hos Fluer.dk finder du alt hvad du skal bruge til bombarda fiskeri – læs mere på fluer.dk.

More articles