Boligkøb – få skødet tinglyst af en erfaren og billig boligadvokat

20 January 2018 admin
image

editorial

Har du fundet drømmeboligen, så er næste skridt at få underskrevet og tinglyst skødet. Skødet er det dokument, som dokumenterer din ret til den nye bolig, og når det er tinglyst, så kan sælger ikke sælge boligen til en anden køber. Skødet er derfor en central del af bolighandlen, uanset om du køber hus, lejlighed, sommerhus eller projektbolig. Skødet underskriver du med NemID, men der er ingen krav til, hvem der skal udarbejde skødet, og det er ofte en fordel at vælge en professionel boligadvokat til opgaven.

Erfaren boligadvokat sikrer hurtig og effektiv tinglysning

Hvis du gerne vil være helt sikker på, at hele købsprocessen foregår korrekt, så kan du få en boligadvokat til at udarbejde og tinglyse skødet. Hos eBoligadvokat er de specialister i at rådgive og hjælpe boligkøbere, og her kan du få udarbejdet og tinglyst skødet til din nye bolig til en fast lav pris. Sagsbehandlingen foregår hurtigt, og du kan være sikker på, at alle oplysninger bliver indtastet korrekt i systemet. Du får stor tryghed i din bolighandel, når du vælger eBoligadvokat, som har mangeårig erfaring med at hjælpe boligkøbere gennem hele processen med boligkøb.

Fast lav pris og gratis samtale

Priserne på boligadvokater varierer og kan være dyre, men hvis du går efter en boligadvokat med faste lave priser, så ved du fra starten, hvad du betaler for. eBoligadvokat tager en fast lav pris på 2.500 kr. inklusiv moms for tinglysning af skøde, hvilket er en favorabel pris sammenlignet med andre boligadvokater på markedet, og så undgår du også ubehagelige ekstraregninger. Hvis du har brug for at tale med en boligadvokat, før du beslutter dig for at lade eBoligadvokat håndtere din sag, så kan du få en uforpligtende og gratis samtale enten telefonisk eller på kontoret på Frederiksberg. Du finder mere information om skødeskrivning, tinglysning og priser her https://eboligadvokat.dk/skoede/.

More articles