Børnestrømper er stadig lækre at få som gaver

21 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Børnestrømper kan jo være noget, man får, når man er helt lille-bitte, og man ikke har en verdensopfattelse eller større bevidsthed endnu, men det kan også være noget, man får, når man er mere oppe i alderen og går rigtig, rigtig meget op i gaver.

Det kan være til fødselsdag og til jul.

Man siger dog, at bløde pakker sjældent er sjove at få, men det er ved at ske et skel i, hvordan man ser på det med at få bløde pakker i selv en ung alder, end man gjorde det tidligere.

Mange vil jo nok helst foretrække noget legetøj, for tøj er bare praktisk, og det kunne tidligere være hæklet af mormor af noget materiale, som man dårligt kunne holde ud at have på.

Nu kan man både få og lave det af udsøgte materialer, og det kan måske være noget status forbundet med at have de rigtige børnesokker på, som man heller ikke så tidligere.

Giv børnesokker i gave over flere år

Som helt små er de sokker jo nok mest en gave til forældrene, så de ikke skal bruge penge på at købe dem selv, eller de skal lave dem selv; der er jo så meget andet at tage sig til, når man har små børn.

De unge størrelser er jo ikke bevidste om jul eller fødselsdag på samme måde, så deres taknemmelighed ligger nok på et lille sted.

Omvendt kan man sige, at lidt ældre børn måske forsøger at skjule deres skuffelse over at få børnestrømper, når de havde udset sig noget andet specielt. Og hvis de der dårligt opdragede, så giver de højlydt udtryk for dette.

Men som sagt lader der til at være sket et skred, så selv børn kan ønske sig at få sokker, hvilket også kan hænge sammen med, at de bliver hurtigere voksne, end man så tidligere, så måske er de blevet mere praktisk anlagte.

Flere Nyheder