Bliv skarpere med Office 365 kurser

14 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er din virksomhed blandt de mange, som benytter Microsoft Office pakken som fælles platform? Så har I sikkert allerede rullet Microsoft Office 365 ud. Microsoft Office 365 er Microsofts egen cloud baserede løsning, som for det første gør de enkelte applikationer nemmere tilgængelige i deres opdaterede versioner, for det andet letter samarbejdet med den sikre videndeling applikation OneDrive. Hvis du virkelig ønsker, at dine medarbejdere skal komme ud over rampen og anvende de fantastiske værktøjer i Microsoft Office 365 optimalt, kan du eventuelt forkæle dem med et kursus i Office 365 hos en af Danmarks bedste IT kursus udbydere.

Hvad kan man lære på et Microsoft Office 365 kursus?

4D har igennem flere årtier brilleret med deres kompetente kurser i IT relaterede emner til det danske erhvervsliv. På et kursus i Microsoft Office 365 kan du og dine medarbejdere for eksempel lære om de helt basale funktioner i platformen. Du får et overordnet indblik i nogle af de mange apps som med tiden er kommet til i Microsoft Office 365.

Du lærer, hvorledes du drager størst mulig nytte af disse apps, såvel som enkelt stående programmer som i integration med andre Microsoft Office apps. Du kan også lære om deling og samarbejde, hvilket kan øge produktiviteten i og på tværs af teams. På kurset vil apps så som Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft Outlook blive gennemgået.

For mere avancerede brugere, som har brug for et mere specialiseret kursus, tilbyder 4D kurser så som Office 365 Management, Microsoft Office 365 Tenant & Service Management, Microsoft Office 365 Identity Management, Microsoft Office 365 Mobility and Security, Microsoft Office 365 Security Management og Microsoft Office 365 Compliance Management.

4D afholder løbende gratis seminarer med grundig introduktion til Microsoft Office 365. Og har din virksomhed et behov for særligt tilrettelagte kurser eller workshops, kan dette selvfølgelig også arrangeres.

Du kan kontakte 4D via hjemmesiden 4d.dk

More articles