Bliv inspireret til nye opskrifter på ingefærshots via Ingefærshots.dk

02 March 2017 admin
image

editorial

Ingefær er blevet noget som rigtig mange taler om. Den lille plante med den saftige rod, har været dyrket og udnyttet i mange tusinde år i blandt andet Indien og Kina. Planten har ligeledes i mange år været brugt som krydderi, men har de seneste år virkelig fået et ekstra gennembrud. Det er nemlig gået op for rigtig mange, hvor mange gavnlige effekter, man kan opnå ved at indtage ingefær. Man kan bruge ingefær i rigtig mange retter, og både opnå den fantastisk smag, men altså også få tilført de mange næringsstoffer, som man få via roden. Ingefær kan tilføres maden både i pulverform eller som den friske udgave.

Desuden er det virkeligt blevet populært at drikke ingefærshots som en del af en sund hverdag. Mange starter dagen med et lille shot, der indeholder ingefær. Men det er vigtig at finde frem til den rette opskrift på et ingefærshot, der passer til den enkeltes behov. Via bloggen Ingefærshots.dk kan du hente masser af inspiration til ingefærshots opskrifter. Og mulighederne er rigtig mange, når du har fået mod på at kaste dig ud i at lave ingefærshots.

Blandt de mange muligheder kan fremhæves ingefærshot med citron og appelsin og med rørsukker til at ramme den rette balance. Du kan lave ingefærshot med æble. Det giver en super godt effekt, at kombinere netop æble og ingefær, og du får en frisk smag. Lidt anderledes er det, hvis du bruger gulerod i din ingefærshot. Men gulerod og ingefær matcher faktisk hinanden rigtigt godt. Skal det være lidt eksotisk er en opskrift med gurkemeje en oplagt mulighed. I denne opskrift på Ingefærshots.dk skal også tilføres peber, og du opnår dermed en super krydret smag. Den farverige udgave får du med en opskrift med rødbede. Her bliver resultatet en virkelig flot farve på dine shots. Men mulighederne er imponerende mange, og det er blot at besøge Ingefærshots.dk og lade dig blive fyldt med inspiration.

More articles