Bliv en bedre administrator med Azure kurser

02 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du system administrator på jagt efter et job i en virksomhed, eller søger du en stilling som freelance konsulent? Så er det en god idé at dygtiggøre dig inden for en af de mest anvendte platforme nu og i fremtiden, nemlig Microsoft Azure.

Hvad er Microsoft Azure?

Microsoft Azure er en cloud baseret platform til databehandling – måske endda verdens største og mest omfattende. Ved hjælp af Microsoft Azure kan du udvikle, udrulle, installere og administrere programmer og applikationer over hele din organisation – hurtigt, nemt og billigt.

Med Microsoft Azure kan du udnytte alle de muligheder, som findes i modellerne SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og IaaS (Infrastructure as a Service). Du kan udvikle software til levering af tjenester som fungerer på alle enheder og platforme. Og så har du den store fordel, at Microsoft Azure ligger i skyen, og at du således ikke behøver at have dit eget data center.

Når du vælger at anvende Microsoft Azure som din organisations platform til data behandling, udvikling og fil deling, flyttes alle tjenester samt hele virksomhedens digitale infrastruktur ind i Microsofts virtuelle datacenter, og ligger så at sige i skyen. Herfra kan du afvikle alle applikationer services og systemer som lå de lokalt hos dig.

Du slipper for selv at skulle opbygge, administrere og vedligeholde et data center, med alle de omkostninger og det høje ressource forbrug, som følger med. Og da Microsoft Azure understøtter alle styresystemer og frameworks, for eksempel Windows, Linux, SQL Server, C# og Java, vil der sjældent opstå kompatibilitets problemer.

Microsoft Azure er fremtiden for virksomheder i alle størrelser som ønsker at være fri for omkostningerne ved et lokalt drevet datacenter. Og derfor er der en vis ræson i som administrator at være skarp på Microsoft Azure.

Du kan finde de bedste Microsoft Azure kurser på 4d.dk

More articles