Blid og nænsom akupunktur kan hjælpe dig med mange former for problemer

28 januar 2020 Emilie Jacobsen

editorial

Måske synes du ikke, at det virker særligt tillokkende, at du får stukket en masse nåle i huden. Måske er du ligefrem bange for, at det vil komme til at gøre ondt. Du kan dog være ganske rolig. Akupunktur kan nemlig udføres meget nænsomt og med brug af så få nåle som muligt. Reglen er nemlig ikke: jo flere nåle, des bedre. Reglen er derimod, at du skal have nålene indsat på de helt rigtige steder. 

En akupunktør, der kan tilbyde en meget blid form for akupunktur, hvor du ikke får stukket mere end ti nåle i huden ad gangen, er acuangel.dk. Kvinden bag er en tidligere sygeplejerske, der tilbyder akupunktur i Herfølge. Hun blev netop akupunktør, da hun som sygeplejerske kunne se, at der var en vigtig forbindelse mellem kroppen og sindet. Den føler hun, at hun kan være med til at helbrede med akupunktur. 

Der findes en lang række forskellige lidelser, som du kan få hjælp til med akupunktur. I mange tilfælde kræver det bare en eller få behandlinger, før du begynder at kunne mærke en forskel. Har du et problem, som du har svært ved at få løst på normal vis, er det oplagt for dig, at du opsøger en akupunktør. 

For eksempel er der mange, både mænd og kvinder, der plages af migræne. Det kan være en meget irriterende og ødelæggende sygdom for dig. Har du mange migræneanfald, kan du have svært ved at passe et arbejde og en uddannelse. Samtidig er det ikke sikkert, at du kan få fat på noget medicin, der kan hjælpe dig. 

Der kan akupunktur for eksempel være en løsning. Mange migrænepatienter oplever, at akupunkturen giver lindring efter meget kort tid. Det kan enten være ved, at de får færre angreb, eller at deres angreb ikke er lige så kraftige. Selvom du måske ikke bliver helbredt for migræne med akupunktur, kan der være store fordele for dig. 

Flere Nyheder