Billig forsendelse og hurtig procedure

19 september 2017 Michelle Løhde
Billig forsendelse og hurtig procedure

Skal du sende en gave til din mor eller måske levere pakker til dine kunder? Så er det sandsynligvis ikke gået din næse forbi, at det er blevet dyrt at sende pakker i Danmark og til resten af verden – og det er i den grad taget til de sidste par år. Dette betyder dog også, at der findes stor konkurrence på området og stor variation i priser, og det handler derfor om at finde den billigste udbyder, så du kan spare penge. Det er især vigtigt, hvis man er en del af en virksomhed, der ofte sender pakker afsted, da fragtomkostningerne ellers hurtigt kan løbe op. Det er naturligvis også relevant for private, der gerne vil spare penge på det område. 

Billig og hurtig forsendelse af pakker for erhverv og private

Hos Pakke.dk kan du spare helt op til 40 %, og så kan du bestille på kun 30 sekunder. Pakke.dk er derfor i den grad anbefalesværdig, hvis du ønsker en billigere udbyder, når du skal sende pakker, men også modtage. De henter og leverer til hele verden, så du kan få sendt alle dine pakker afsted herfra. Nemmere bliver det vist ikke. 

Bestil på kun 30 sekunder

Udover at du får en billig pris hos Pakke.dk, så er hele proceduren også utrolig simpel og overskuelig. Når du klikker ind på deres hjemmeside, så kan du hurtigt finde frem til deres prisberegner, der giver dig priser og leveringstider på forsendelse i Danmark, men også resten af verden. Derudfra kan du så vælge den pris og leveringstid, du ønsker. Du sparer altså en god portion tid og slipper for en masse administrativt arbejde, som der ellers normalt godt kan opstå ved forsendelse af pakker, hvis du skal sende mange afsted. Hos Pakke.dk er det gjort nemt at sende pakker afsted! 

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere. 

Flere Nyheder